Agar Agar
Pannacotta, mousse, pudding och gelé– detta blir enkelt att göra med gelerande Agar Agar-pulver. Khoisan Gourmets ekologiska Agar Agar-pulver är ett vegetabiliskt geleringsmedel utvunnet från en typ av rödalger och passar perfekt att använda till en alla möjliga gelade desserter i stället för gelatin. Agar Agar-pulvret är drygt, enkelt att använda och ger en bra konsistens ihop med både vatten, fruktjuicer och mjölkprodukter.
- Ekologiskt.
- Perfekt vegetabiliskt alternativ till gelatin!
- Effektiv, smak- och luktfri.
Ett perfekt alternativ för dem som önskar ett vegetabiliskt alternativ till animaliska produkter eller som av andra skäl väljer bort fläsk/grisprodukter.
ANVÄNDNING
Agar är 8ggr så kraftfull än gelatin, har många användningsområden och är enkelt att använda!
Agar Agar blandas med vätska och kokas upp innan det därefter låts svalna. 1 tsk är ungefär jämförbart med 6 gelatinblad och passar för ca 500g vätska.
Används till både maträtter och bakverk som t.ex. cheesecake, pannacotta, vegansk vispad grädde, glass, egengjort godis och konfektyr, dippsåser och vegansk ost.
INGREDIENSER
Agar agar-pulver* (från ekologisk rödalg). *Ekologisk ingrediens.
FÖRPACKNING
Konsument: 1 x 30g
Detaljist: 15 x 30g
ARTIKELNUMMER:
BAK003